Siirry sisältöön
  • Etusivu
  • Pääkirjoitus: Olemme nyt Tuusulanjärven Lämpö

Pääkirjoitus: Olemme nyt Tuusulanjärven Lämpö

Vantaan Energia Keski-Uusimaa on nyt Tuusulanjärven Lämpö. Haluamme palata juurillemme ja olla entistä paikallisempi lämpöyhtiö asiakkaillemme. Vaikka nimi muuttuu, kaikista tärkein säilyy – asiakkaamme saavat jatkossakin lämpönsä tutun kaukolämpöverkon kautta omassa voimalaitoksessa tuotettuna.

Muutos tulee näkymään entistä paikallisempana palveluna ja parempana saavutettavuutena kaikissa asiakaspalvelukanavissamme. Kaikista tärkein tehtävämme on tuottaa ja toimittaa lämpöä kiinteistöihin Tuusulan ja Järvenpään alueella.

Kestävä lämmöntuotanto on meille sydämen asia. Tuotamme lämmön lähellä asiakkaita, ja lämmöntuotantomme nojaa kestävään bioenergiaan. Lisäksi teemme jatkuvasti töitä päästöjen vähentämiseksi. Paikallisuuden ja kestävyyden lisäksi luotettava lämmöntuotanto on meille kunnia-asia. Varmistamme päivittäin luotettavan lämmönjakelun koteihin ja kiinteistöihin peräti 99,99 % toimitusvarmuudella.

Tämän muutoksen, vai sanoisinko kotiinpaluun yhteydessä, haluan luvata asiakkaillemme kaksi asiaa, olemme jatkossakin olemassa juuri teitä varten. Meihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä mihin tahansa energiaan liittyvien asioiden tiimoilta, autamme mielellämme. Lisäksi lupaan, että keskitymme jatkossa entistä vahvemmin luotettavan lähilämmön tarjoamiseen.

Ystävällisin terveisin,
Timo Aalto
Asiakkuus- ja myyntipäällikkö
puh. 050 323 6072
timo.aalto@tuusulanjarvenlampo.fi