Siirry sisältöön

Kaukolämpöliittymän hankkiminen

1. Ole ajoissa liikkeellä. Selvitä kiinteistösi mahdollisuus liittyä kaukolämpöverkkoon ennen rakentamisen aloittamista. Tee liittymän tarjouspyyntö Palvelukansiossa ja me kerromme, voiko kiinteistön liittää kaukolämpöverkkoomme. Jos liittäminen on mahdollista, saat meiltä kustannusarvion ja tarjouksen kiinteistön liittämisestä kaukolämpöverkkoon. Kun hyväksyt tarjouksen, voimme aloittaa lämpösopimuksen tekemisen.

2. Lämpösopimus tehdään kiinteistön omistajan kanssa. Laskutusosoite voi olla eri kuin kiinteistön omistajan osoite. Lämpösopimuksessa sovimme liittymän rakentamisaikataulun, lämmityksen aloittamispäivän ja kaukolämpöjohdon reitin. Sopimus tulee voimaan, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sen.

3. Hanki LVI-suunnitelmat ja hyväksytä ne meillä Tarkastuskansio-palvelussa ennen lämmönjakokeskuksen hankintaa. Hyväksynnän jälkeen voit hankkia lämmönjakokeskuksen.

  1. Valitse lämmönjakokeskuksen tilaamista ja asentamistöitä varten kanssamme yhteistyösopimuksen tehnyt lämpöurakoitsija.
  2. Lämmönjakokeskuksen asennuksen jälkeen lämpöurakoitsija tilaa meiltä kaukolämpötarkastukset. Tarkastajamme varmistaa, että lämmönjakokeskus on asennettu voimassa olevien ohjestusten mukaisesti ja laatii tarkastuksesta pöytäkirjan.