Siirry sisältöön
  • Etusivu
  • OLEMME NYT TUUSULANJÄRVEN LÄMPÖ -ARVONNAN SÄÄNNÖT

OLEMME NYT TUUSULANJÄRVEN LÄMPÖ -ARVONNAN SÄÄNNÖT

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ:

Arvonnan järjestää Tuusulanjärven Lämpö Oy (myöhemmin ”Järjestäjä”).

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua Facebook-julkaisussa ilmoitettuna aikana seuraamalla Tuusulanjärven Lämmön Facebook -sivua ja kommentoimalla arvontapostaukseen. Arvontaan osallistuminen ei edellytä Tuusulanjärven Lämmön asiakkuutta eikä tuotteen tai palvelun ostamista.

ARVONTA-AIKA

Arvonta-aika on 17.5.–31.5.2024

PALKINTO

Arvonnassa on palkintona yksi (1) viidenkymmenen (50) euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa muuhun tuotteeseen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

VOITTAJAN VALINTA

Järjestäjä arpoo arvontaan osallistuneiden joukosta voittajan. Lahjakortti toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Järjestäjä ilmoittaa arvonnan voitosta voittajalle suoraan Facebook Messenger -palvelun kautta. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden arpoa palkinto uudelleen.

REKISTERITIEDOT
Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Järjestäjän tietosuojaselosteesta. 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä vastaa palkinnon lähettämiseen liittyvistä kustannuksista Suomessa. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, jotka aiheutuvat tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

FACEBOOKIN VASTUUVAPAUS

Arvonta ei ole Facebookin järjestämä tai hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaan liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

MUUT EHDOT

Kilpailun voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita. Järjestäjä ei vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai lahjakorttia ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa arvonnan voittajalle, ei Järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa lahjakorttia voittajalle. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.