Siirry sisältöön
  • Etusivu
  • Helppo Energialiittyjä tarjoaa uudiskohteeseen kaikki palvelut kätevästi samalta luukulta

Helppo Energialiittyjä tarjoaa uudiskohteeseen kaikki palvelut kätevästi samalta luukulta

Helppo Energialiittyjä on Tuusulanjärven Lämmön palvelu, jossa uudiskohteeseen on mahdollista hankkia kaikki lämmitykseen ja jäähdytykseen liittyvät suunnitelmat, laitteet ja asennukset yhdessä ja samassa paketissa.

Kiinteistön rakentamisen yhteydessä Tuusulanjärven Lämpö on luotettava kumppani ja asiantuntija kaikkiin lämmityksen ja jäähdytyksen ratkaisuihin. Meiltä saat kaiken tarvittavan suunnittelusta laitteistoon ja asennukseen ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Mitkä ovat Helppo Energialiittyjä -palvelun parhaat hyödyt asiakkaalle asiakkuus- ja myyntipäällikkö Timo Aalto?

– Palvelu tuo asiakkaalle monenlaisia erilaisia hyötyjä. Kun kaikki lämmityksen ja jäähdytyksen ratkaisuista vastaa yksi ja sama taho aina hankinnasta asennuksiin asti, säästyy asiakkaan aikaa muihin asioihin. Rakennushanke myös pääsääntöisesti nopeutuu, kun yksi toimittaja hoitaa asioita ja riski tietokatkoksiin pienenee merkittävästi.

Onko jotakin kiinteistön käyttöön liittyvää, johon Helppo Energialiittyjä -palvelu vaikuttaa?

– Palvelun avulla asiakas pystyy seuraamaan kiinteistönsä energiankulutusta reaaliaikaisesti Raportointikansio-portaalin kautta. Portaalista voi seurata kulutusdataa tuntitasolla ja se seuraa myös laskutusta. Voidaan ajatella, että seuranta ja sen käyttö on konkreettinen palvelus lompakolle sekä ympäristölle. Palvelun avulla on mahdollista säästää asumiskustannuksissa ja samalla pienentää lämmityksestä aiheutuvia ympäristövaikutuksia, Aalto kuvaa.

Miten palvelun hinnoittelu on rakennettu, onko maksamisen suhteen erilaisia vaihtoehtoja?

– Olemme rakentaneet hinnoittelun mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Palvelun voi halutessaan maksaa kerralla tai sitten pilkkoa kuukausittaiseksi maksuksi asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tälle hetkellä Helppo Energialiittyvä -palvelun ostaja saa lisäksi ekologisesti kestävän Uusiolämpö-tuotteen kaupan päälle. Uusiolämpö on sataprosenttisesti uusiutuvaa energiaa, jonka hiilidioksidipäästöt ovat 0 kg/MWh. Mikäli olet kiinnostunut Helppo Energialiittyjä -palvelusta jätä yhteydenottopyyntö sivumme kautta ja olemme pikapuoliin sinuun yhteydessä!